Welke zaken geven je nu meest zorgen?

  Deze website bevat tientallen pagina's en hulpmiddelen om ondernemers te helpen.
  Om het overzichtelijk te houden, zitten heel wat handige pagina's verborgen.


  Maar als je me hieronder even laat weten waar je mee bezig bent, dan ik in mijn toolbox kijken welke oplossingen ik al heb gevonden en welke mogelijkheden in praktijk hun succes hebben bewezen.

  Als je wilt, kan ik je wel helpen

  Wat houd je als ondernemer tegenwoordig meest bezig? Waar besteed je nu je tijd aan?

  Waar maak je nu je zorgen over?

  Als ik je snel en efficiënt kan helpen, wil je dan tijd maken of ruilen?

  Ik heb meer dan 15 jaar ervaring en ken veel mogelijke oplossingen. Door discreet en onafhankelijk advies krijgt u snel antwoord op uw concrete vragen inzake start, doorstart of bedrijfsontwikkeling. U kan mijn referenties lezen op mijn Linkedin profiel. https://www.linkedin.com/in/riccyfocke/

  Hoe kan ik dan je best contacteren?

  Ondernemers lossen al heel hun carrière dagelijkse problemen op: dit hoort bij de job.
  Door onverwachte omstandigheden (corona, Oekraïne, klimaat, inflatie… ed ) is het niet abnormaal dat je als ondernemer moeite hebt om deze nieuwe problemen alleen op te lossen. Op dat moment toont mijn ervaring zijn rendement.
  Jouw vraag wordt in alle discretie behandeld. Beloofd.

  Ondernemershulp vragen is de eerst volgende stap naar winst.

  ondernemershulp.riccyfocke.com